Peste 100 de elevi au început cursurile la clasele Continental de la „Independenţa”

603

108 elevi au început școala în clasele Continental, la Liceul Tehnologic „Independența”. Compania susține cel mai mare număr de elevi din județ în sistem de învățământ profesional dual.

Din 2018, compania Continental Sibiu este implicată în dezvoltarea sistemului de învățământ profesional dual, formând Clasele Continental la Liceul Tehnologic „Independența” la care, anual a fost înregistrat un numar de înscrieri cel puțin dublu față de numărul locurilor disponibile.

108 elevi au început astăzi cursurile în 4 clase Continental, în sistem de învățământ profesional dual, la Colegiul Tehnic „Independența” din Sibiu. Clasa a IX-a, specializarea „Electronică. Aparate și Echipamente”, formată din 30 de elevi, clasa a X-a Continental, specializarea „Electromecanică”, cu 29 de elevi și două clase a XI-a Continental, specializările „Electronică și Automatizări” și „Electromecanică”, a câte 25, respectiv 24 de elevi fiecare.

La sesiunea de înscriere din iulie 2021, pentru clasa Continental, specializarea „Electronică. Aparate și Echipamente”, numărul aplicanților a depășit dublul locurilor disponibile. Pentru cele 30 de locuri disponibile în Clasa a IX-a Continental au aplicat 72 de elevi. După ocuparea celor 30 de locuri disponibile la specializarea „Electronică. Aparate și Echipamente”, 42 dintre candidați au fost redistribuiți la celelalte specializări ale Liceul Tehnologic „Independența”, în funcție de opțiunile selectate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.