Peste 200 de posturi de directori şi directori adjuncţi sunt vacante în şcolile din Sibiu

0 532

În anul 2021-2022, pentru concursul de ocupare a functiilor de director si director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din judetul Sibiu, au fost anuntate vacante 149 de posturi de director si 52 de posturi de director adjunct.

Cadrele didactice care doresc să ocupe o funcție de conducere în unitățile scolare din judetul Sibiu pot consulta Metodologia privind organizarea și desfãsurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul nr. 4597/6.08.2021, cu modificările ulterioare.

Conform calendarului concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct în perioada 15-26 septembrie 2021 se pot depune dosarele de înscriere la proba scrisä pe platforma informatică dedicată.

Toate informatiile privind organizarea si desfășurarea concursului pentru ocuparea functiilor de director director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar din judetul Sibiu sunt afisate la sediul ISJ Sibiu, str. Lucian Blaga nr. 26 Sibiu, precum pe site-ul institutiei, www.isisb.ro, sectiunea Concurs director — director adjunct 2021

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.