Sibiu Music Fest 2021 – Smiley concertează la sărbătoarea oraşului în Piața Mare

4.071

Duminică 19 septembrie, fii prezent în Piața Mare la cel mai mare concert al toamnei din Sibiu și bucură-te de întâlnirea cu artiștii tăi preferați.

Ediţia de anul trecut Sibiu Music Fest a strâns 30.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 400.000 de utilizatori în online.
Duminică începând cu ora 19:00 se dă chemarea în fața scenei din Piața Mare pentru cea de-a patra ediție a evenimentului, o adevărată sărbătoare a muzicii românești şi a oraşului Sibiu la care publicul fredonează hiturile momentului alături de artiștii preferați.sibiu music fest 2
Invitații acestei ediții Sibiu Music Fest sunt: Smiley , Dorian Popa, Andra Gogan, AYA si ARIAS , intrarea este liberă pentru ca toţi sibienii să se poata bucura de sărbătoarea oraşului lor.
În deschidere va concerta o trupa noua din Sibiu. AMERAS este formată din doua vocaliste și patru instrumentisti, toți sibieni.
Totul se întâmplă pe o scenă cu deschidere de 25 metri, echipată cu aparatură de ultimă generaţie, lumini inteligente, ecrane led și sistem de sunet performant.afis smf
Sibiu Music Fest se va transforma de anul viitor într-un festival cu trei scene care se va desfășura pe o perioada de trei zile. ”Ne dorim sa organizam festivalul în Pădurea Dumbrava, speram noi și cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Muzeului Astra în administrarea cărora se afla locația”, spun organizatorii.
Sibiu Music Fest este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu .

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.