Bărbat amendat la Șeica Mică – Nu avea declarația la el și conducea un vehicul neînmatriculat

593

Un bărbat a fost amendat la Șura Mică fiindcă n-avea declarația pe propria răspundere la el, localitatea fiind în carantină. Mai mult, omul se afla la volanul unui autoturism care tracta o remorcă ce nu avea numere de înmatriculare.

„La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 09,00, polițiștii și jandarmii aflați în filtrul constituit la intrarea în localitatea Șeica Mică, pe DJ 142J, au oprit pentru control un autoturism care tracta o remorcă ce nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare. S-a constatat că ansamblul rutier era condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că remorca este neînmatriculată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de tractare pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, pentru că nu a avut asupra sa declarația pe propria răspundere cu privire la motivele deplasării, bărbatul a fost sancționat contravențional cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea în zonă carantinată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.