politia rutiera 2
FOTO IPJ Sibiu

Un bărbat a fost amendat la Șura Mică fiindcă n-avea declarația pe propria răspundere la el, localitatea fiind în carantină. Mai mult, omul se afla la volanul unui autoturism care tracta o remorcă ce nu avea numere de înmatriculare.

„La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 09,00, polițiștii și jandarmii aflați în filtrul constituit la intrarea în localitatea Șeica Mică, pe DJ 142J, au oprit pentru control un autoturism care tracta o remorcă ce nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare. S-a constatat că ansamblul rutier era condus de către un localnic în vârstă de 37 de ani, iar în urma verificărilor efectuate de către polițiști a rezultat faptul că remorca este neînmatriculată”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de tractare pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

De asemenea, pentru că nu a avut asupra sa declarația pe propria răspundere cu privire la motivele deplasării, bărbatul a fost sancționat contravențional cu avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea în zonă carantinată.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu