Daniel Chelcea este noul manager al Spitalului Județean Sibiu

1.237

Daniel Chelcea este noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Acesta a fost singurul candidat care a participat la concurs și a fost declarat admis de comisie.

Consilierul județean Adrian Echert a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că Spitalul Județean are manager.

„Tocmai s-a încheiat concursul pentru postul de manager al spitalului județean Sibiu și singurul candidat care a participat a fost declarat admis de către comisie. Îi urez succes domnului doctor Daniel Chelcea în noua sa calitate de manager și sper să avem o gestionare cât mai buna a noului val pandemic ce a început deja”, spune Echert într-o postare pe Facebook.

Din luna noiembrie 2020, pe când ne aflam în plin val trei al pandemiei de coronavirus, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a avut conducere militară. Atunci a fost detașat aici, de la Spitalul Militar, Daniel Chelcea, medic ORL-ist. În august a acestui an, Chelcea s-a hotărât să participe la concursul de la Județean și și-a depus candidatura.

La anteriorul concurs, niciuna dintre candidate nu a obținut notă de trecere. Printre acestea s-a aflat și fostul manager al spitalului, Liliana Coldea.

Rezultatele vor fi afișate în curând pe site-ul Instituției.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.