DSP Sibiu are un nou director – Lucian Blăguțiu, numit oficial

819

Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu are un nou director începând cu data de 14 septembrie. În funcție a fost pus doctorul Lucian Blăguțiu, funcționar public de conducere, șef serviciu în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu. Lui i se deleagă atribuțiile specifice funcției de conducere vacantă de director executiv la Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu, până la data de 31.10.2021, inclusiv.

Domnul Dr. Lucian Blăguțiu este de 25 de ani angajat al instituției și șef serviciului Control în Sănătate Publică de peste 17 ani, coordonând, organizând și controlând întreaga activitate de inspecţie sanitară din județul Sibiu. Mai mult decât atât, odată cu declararea pandemiei de coronavirus la nivel mondial, Dr. Lucian Blăguțiu a fost desemnat coordonator pentru gestionarea situației COVID-19 în Regiunea de dezvoltate Centru, ce are în componență județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, conform Ordinului Ministerului Sănătății Nr. 843/19.05.2020.

Printre activitățile recente desfășurate de domnul Lucian Blăguțiu, amintim numirea domnului doctor ca persoană responsabilă din partea Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu în cadrul Protocolului de cooperare privind punerea la dispoziție de probe biologice pentru proiectul pilot de pregătire a echipelor canine pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-CoV-2, încheiat între Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.