FOTO: România – Un bărbat aflat în scaun cu rotile, s-a ridicat în picioare să danseze

2.700

În România orice este posibil. În Deva, un bărbat aflat în scaun cu rotile, s-a ridicat în picioare să danseze ca şi cum ar fi fost ceva normal.

SCAUN ROTILE

VIDEO AICI

La scurt timp după ce piesa s-a terminat, omul s-a aşezat la loc, ca şi cum nimic ciudat nu s-ar fi întâmplat. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Felician Marcu, alături de mesajul „Miracol la Deva”.

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar comentariile spumoase nu au întârziat să apară: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”, „Cred ca a uitat ca era…. handicapat!!!!! Ce sa faci…. muzica l-a ridicat din scaun!!!!”, „I-a luat boala cu mâna… ce-nseamna credinta adevarată”, „Exista si minuni”.

Au fost însă şi comentarii, care au atras atenţia celor care dau de pomană acestor oameni şi că nu este un caz singular: „Cunosc multi ca el”, „Sa nu vă mire….in zona mall’ului la semafoare mai sunt câțiva băieți tineri până în 30 care se folosesc de metoda asta! Și la pauze când este cazu’ intra in magazin și își cumpără bere și țigări! Și la plecare sa fie sigur că nimeni nu îi vede își imping căruțul până la mașină da printre blocuri și c-am aia a fost….”, „Căti nu sunt din ăștia!! Iar oamenii îi compătimesc …”, scrie observatornews.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.