FOTO: România – Un bărbat aflat în scaun cu rotile, s-a ridicat în picioare să danseze

În România orice este posibil. În Deva, un bărbat aflat în scaun cu rotile, s-a ridicat în picioare să danseze ca şi cum ar fi fost ceva normal.

VIDEO AICI

La scurt timp după ce piesa s-a terminat, omul s-a aşezat la loc, ca şi cum nimic ciudat nu s-ar fi întâmplat. Clipul a fost postat pe pagina de Facebook a lui Felician Marcu, alături de mesajul „Miracol la Deva”.

Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar comentariile spumoase nu au întârziat să apară: „O stat cât o stat, dar no mai rezistat omu”, „Cred ca a uitat ca era…. handicapat!!!!! Ce sa faci…. muzica l-a ridicat din scaun!!!!”, „I-a luat boala cu mâna… ce-nseamna credinta adevarată”, „Exista si minuni”.

Au fost însă şi comentarii, care au atras atenţia celor care dau de pomană acestor oameni şi că nu este un caz singular: „Cunosc multi ca el”, „Sa nu vă mire….in zona mall’ului la semafoare mai sunt câțiva băieți tineri până în 30 care se folosesc de metoda asta! Și la pauze când este cazu’ intra in magazin și își cumpără bere și țigări! Și la plecare sa fie sigur că nimeni nu îi vede își imping căruțul până la mașină da printre blocuri și c-am aia a fost….”, „Căti nu sunt din ăștia!! Iar oamenii îi compătimesc …”, scrie observatornews.

 

barbatconcert aer liberdansromaniascaun rotile
Comentarii (0)
Comentează