VIDEO FOTO – Primul tronson din Calea Dumbrăvii, aproape finalizat – Șoferii circulă deja pe el, deși nu s-a redeschis oficial

1.193

Calea Dumbrăvii va fi prima arteră smart a Sibiului. Lucrările pe primul tronson, dintre străzile Argeșului și Bahluiului, au început în luna martie și inițial s-a anunțat termenul de finalizare începutul lunii iulie. Apoi mijlocul lui august. În acest moment, deși la capetele tronsonului sunt semne cu intrare interzisă, sibienii trec totuși cu mașinile pe acolo. Lucrările nu sunt finalizate nici la carosabil, nici la iluminatul public și nici la trotuare. Dar, o altă bucată a arterei a fost închisă, cea cuprinsă între străzile Gheorghe Dima și Alexandru Vlahuță.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că tronsonul dintre străzile Argeșului și Bahluiului va fi redeschis în săptămâna 6- 12 septembrie.

Nu este clar dacă acest tronson a fost redeschis oficial, din moment ce semnele de intrare interzisă sunt încă amplasate, iar lucrările la carosabil nu par finalizate. Cu toate acestea șoferii se strecoară printre canale înălțate, utilaje de construcții și stâlpi de iluminat.

Lucrari la Calea Dumbravii 09 Lucrari la Calea Dumbravii 10 Lucrari la Calea Dumbravii 07

Mai este de lucru la iluminatul public și la trotuare.

În acest timp însă, un alt tronson a fost închis, cel dintre străzile Gheorghe Dima și Alexandru Vlahuță. Odată cu închiderea acestui tronson s-au instituit anumite modificări în circulația din zonă. Pe strada Argeșului, tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și str. Goethe, se circulă în dublu sens astfel încât, șoferii care se deplasează dinspre Pădurea Dumbrava spre oraș și cei care se deplasează dinspre str. Gh. Dima să poată ocoli tronsonul închis.

Lucrari la Calea Dumbravii 06 Lucrari la Calea Dumbravii 05 Lucrari la Calea Dumbravii 04 Lucrari la Calea Dumbravii 03 Lucrari la Calea Dumbravii 02 Lucrari la Calea Dumbravii 01 Lucrari la Calea Dumbravii 11

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.