VIDEO FOTO – Primul tronson din Calea Dumbrăvii, aproape finalizat – Șoferii circulă deja pe el, deși nu s-a redeschis oficial

Calea Dumbrăvii va fi prima arteră smart a Sibiului. Lucrările pe primul tronson, dintre străzile Argeșului și Bahluiului, au început în luna martie și inițial s-a anunțat termenul de finalizare începutul lunii iulie. Apoi mijlocul lui august. În acest moment, deși la capetele tronsonului sunt semne cu intrare interzisă, sibienii trec totuși cu mașinile pe acolo. Lucrările nu sunt finalizate nici la carosabil, nici la iluminatul public și nici la trotuare. Dar, o altă bucată a arterei a fost închisă, cea cuprinsă între străzile Gheorghe Dima și Alexandru Vlahuță.

Reprezentanții Primăriei Sibiu au anunțat că tronsonul dintre străzile Argeșului și Bahluiului va fi redeschis în săptămâna 6- 12 septembrie.

Nu este clar dacă acest tronson a fost redeschis oficial, din moment ce semnele de intrare interzisă sunt încă amplasate, iar lucrările la carosabil nu par finalizate. Cu toate acestea șoferii se strecoară printre canale înălțate, utilaje de construcții și stâlpi de iluminat.

Mai este de lucru la iluminatul public și la trotuare.

În acest timp însă, un alt tronson a fost închis, cel dintre străzile Gheorghe Dima și Alexandru Vlahuță. Odată cu închiderea acestui tronson s-au instituit anumite modificări în circulația din zonă. Pe strada Argeșului, tronsonul dintre Calea Dumbrăvii și str. Goethe, se circulă în dublu sens astfel încât, șoferii care se deplasează dinspre Pădurea Dumbrava spre oraș și cei care se deplasează dinspre str. Gh. Dima să poată ocoli tronsonul închis.

circulatie calea dumbraviilucrari calea dumbraviisibiu azitronson calea dumbravii
Comentarii (0)
Comentează