Falimentul City Insurance aduce prețuri mai mari în piață la RCA-uri

1.061

Falimentul City Insurance aduce prețuri mai mari în piață la RCA-uri chiar și cu 500 de RON.

La doar câteva zile de la vestea că cel mai mare asigurător de pe piaţă ar putea intra în faliment, şoferii resimt deja efectele. În ultimele zece zile, mai mulți asigurători au crescut semnificativ prețurile RCA. În unele cazuri poliţele costă cu peste 500 de lei mai mult.

Cel mai mare asigurator din România, City Insurance, este la un pas de faliment, după ce nu a găsit cele 150 de milioane de euro pentru a prelungi activitatea, aşa că ASF poate pronunţa în orice moment falimentul. Faliment de pe urma căruia deja profită mai multe companii din domeniul RCA, care în ultima perioadă au micşorat poliţele.

Este vorba de creşteri de preţuri chiar şi cu 500 de lei în plus. Cu greu se mai găseşte o companie din domeniul RCA care să nu fi mărit deja tarifele la poliţe. Sunt peste 3 milioane de români care aveau asigurări la City Insurance.

Cei care vor să îşi repare maşina în baza unei poliţe care a fost emisă de City Insurance au mari probleme. Service-urile refuză să le facă reparaţii de teamă că nu îşi vor primi banii. Guvernul vrea să mai calmeze puţin situaţia şi spune că în perioada va veni cu două acte normative care să pună frână acestor creşteri de preţuri, scrie observatornews.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.