fch 2

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu în etapa nr.7 din Liga 2 împotriva celor de la Dacia Unirea Brăila. FCH ocupă locul 3 în clasament, cu 14 puncte, fiind neînvinsă până acum în primele 6 etape, în timp ce formația din Brăila, antrenată de fostul internațional Florentin Petre, se află pe locul 18, cu 2 puncte obținute. Pentru această confruntare, din lotul sibienilor va lipsi fundașul central Paul Antoche, accidentat.

,,Va fi un meci cu o echipă care sunt sigur că își va vinde scump pielea. După înfrângerea din campionat cu Petrolul, au schimbat multe lucruri în bine, inclusiv în meciul de Cupa României, când au jucat foarte bine în 10 oameni. Apoi au jucat bine cu Concordia Chiajna. Noi am pierdut 2 puncte cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Este deja trecut! Vreau să revenim la atitudinea pe care am avut-o în primele 5 meciuri, cea de dinaintea pauzei de campionat , care ne-a scos din ritm, pot spune. Îmi doresc foarte mult să profităm de ocaziile pe care le vom avea. Veți vedea o altă atitudine la meciul cu Dacia Unirea Brăila.”, a declarat Marius Măldărășanu, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt.

A.F.C.Hermannstadt vs Dacia Unirea Brăila va avea loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 11, pe Stadionul Municipal din Mediaș.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu