71e099c4 5675 47d5 b601 3a31a1933958

Un migrant a fost depistat în timp ce mergea pe jos pe banda de urgenţă a autostrăzii A1.

„În noaptea de 16 spre 17 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrăzi – Autostrada A1 au depistat, în zona kilometrului 86, o persoană de cetăţenie străină, care se deplasa pe jos, pe banda de urgenţe. Din verificări s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean străin, posibil de cetăţenie tunisiană, în vârstă de 27 de ani”, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Argeş au făcut verificări cu privire la modul de intrare în ţară şi şederea cetăţeanului străin pe teritoriul României, în urma cărora a fost întocmit dosar penal pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat.

„De asemenea, a fost dispusă cazarea persoanei străine pentru o perioadă de 14 zile la un centru de carantină, urmând ca, în funcţie de rezultatul verificărilor şi de opţiunea exprimată de persoana în cauză, referitor la solicitarea azilului, să fie luate măsurile legale care se impun”, se mai menţionează în comunicat, scrie Digi24.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns