hannah klose 1

O tânără a economisit 190.000 de euro pentru a-și cumpăra casă. Metoda folosită o poate aplica întreaga lume.

Pare ireal, dar multe ori risipim banii pe haine. O femeie care a realizat acest lucru a reuşit să economisească aproape 190.000 de euro în câțiva ani. Ea ales că cumpere doar haine de la magazine second hand, cu excepţia lenjeriei intime.

Hannah Klose, din Sydney, a învăţat să economisească bani pentru vacanţe cu soţul ei şi cu fiica de 2 ani. Dulapul ei conţine haine semnate de designeri şi articole de lux pe care le-a cumpărat de la second hand din vacanţe.

Klose nu cheltuieşte niciodată mai mult de 3 lire pe un obiect de îmbrăcăminte.

„99% dintre hainele familiei mele sunt luate de la magazine SH. Numai când mă gândesc la shopping la mall îmi vine rău”, spune ea care adăugă faptul că şi dacă ar câştiga la loto tot de la magazine second hand ar cumpăra haine.

În plus, ea apreciază achiziţia de haine de la astfel de magazine pentru că nu ştie niciodată peste ce obiecte interesante, valoroase va da. Femeia a povestit că a găsit jachete de designer de doi dolari şi o geantă de şase dolari, marca Gucci.

Hannah Klose a reuşit să economisească bani de vacanţe şi chiar să-şi achite şi casa pe care o luase cu un împrumut, scriu Aleph News și Business Magazin.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns