Patru decese la Sibiu, din cauza covid. Niciunul din pacienți nu era vaccinat

2.535

Infectarea cu coronavirus a dus la decesul a patru sibieni, în ultimele 24 de ore. Doi bărbați și două femei au pierdut lupta cu boala. niciunul din ei nu era vaccinat.

Cel mai tânăr bărbat decedat este un bărbat de 29 de ani care era internat la Spitalul din Mediaș. Acesta nu era internat pe ATI, ci avea mască cu oxigen. Tot la Mediaș s-a stins un bărbat de 72 de ani. Nici el nu era pe ATI, ci avea mască de oxigen.

La Spitalul din Sibiu a murit o femeie de 40 de ani. Aceasta era intubată, pe ATI. O altă femeie de 67 de ani a decedat aici. Aceasta nu era internată pe ATI, dar avea mască de oxigen.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27603 (57 persoane confirmate în ultimele 24 de ore) persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21850 de persoane, iar 1105 persoane au decedat (4*în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 151 persoane, dintre care pe ATI 18 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 547 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1169 persoane aflate în carantină și un număr de 420 persoane în izolare.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. john scrie

    Absolut nici’o relevanță, nu are.Nu mai manipulați și mințiți lumea,ticăloșilor! Oamenii au murit tot timpul,mai bătrâni sau mai tineri.Dar vă place să- l lingeți în cur pe stăpânul vostru, vremelnic împărat în curul gol,de la Cotroceni.😆slugi obediente și mincinoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.