Show-ul Armin van Buuren de la București, amânat din cauza creșterii numărului de cazuri Covid-19

886

Cel mai iubit și asteptat show Armin van Buuren care avea loc la București anul acesta se amână până pe 24 septembrie 2022. Decizia a venit după ce numărul de cazuri Covid-19 a crescut considerabil. 

 

Cel mai mare solo show Armin van Buuren, unul dintre cei mai iubiți artiști în România și în întreaga lume, a adus o bucurie nemărginită în rândul oamenilor, care au așteptat cu nerăbdare momentul în care își vor revedea DJ-ul preferat.

 

Însă, din nefericire, din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19 în București și totodată a creșterii riscului de îmbolnăvire, organizatorii Sound of Bucharest, împreună cu Primăria Municipiului București, au decis amânarea evenimentului pentru anul viitor.

 

Allan Hardenberg și-a exprimat părerea de rău pentru acestă situație, dar consideră că este cea mai bună decizie.

“Ne pare extrem de rău să venim cu această veste, mai ales că ne-am dorit foarte tare cu toții să ne putem bucura împreună de cel mai mare solo show Armin van Buuren. Sound of Bucharest e un eveniment așteptat de zeci de mii de oameni, iar pentru siguranța tuturor, având în vedere situația actuală din București, considerăm că este cea mai bună decizie amânarea evenimentului pentru 2022. Publicul este cel mai important pentru noi, iar sănătatea contează cel mai mult. Va trebui să mai avem răbdare până anul viitor, însă dacă suntem bine, suntem convinși că ne vom distra și ne vom bucura de întreaga experiență de două ori mai mult. Să aveți grijă de voi și să fiți pe fază, vom veni cu noutăți și vești bune în curând”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA.

 

Deși dorința de a realiza acest spectacol a fost uriașă, iar  toate detaliile erau puse la punct, atât din punct de vedere al show-ului, cât și al producției, organizatorii au onsiderat că  sănătatea este cea care primează.

 

România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare solo show al meu. Mi se frânge inima că în acest moment, din cauza situației provocate de pandemia de COVID-19, nu avem altă opțiune decât să amânăm evenimentul pentru 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit din greu pentru a organiza un show extraordinar și eram extrem de încântat să vă revăd și să vă simt energia. În loc să ne gândim la ce ar fi putut să fie, mă uit înainte spre ce va urma. Deși nu vă putem arăta ce am creat pentru anul acesta, vă promit că anul viitor veți lua parte la un show memorabil. Până atunci, aveți grijă de voi și rămâneți în siguranță!”, a spus Armin van Buuren.

Astfel, în urma deciziei luate toate biletele care au fost trimise până în acest moment pentru Sound of Bucharest sunt valabile pentru anul viitor.

 

De asemenea, cei care nu s-au înscris și  își doresc să participe la Sound of Bucharest 2022 se pot înregistra pe soundofbucharest.com pentru a afla noutățile legate de acces și bilete.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.