FC Hermannstadt vine cu clarificări despre scandalul membrilor excluși din CA-ul echipei

687

În urma informaţiilor apărute cum că FC Hermannstadt a înregistrat oficial la Tribunalul Sibiu dosarul prin care cere declararea insolvenței. Clubul sibian a ţinut să vină cu precizări.

„În statutul AFC Hermannstadt este stipulat faptul că dacă un membru din Consiliul Director nu plătește cotizația aferentă timp de două luni consecutiv, acesta riscă să fie exclus. De altfel, membrii care au fost excluși au fost notificați în repetate rânduri asupra acestui aspect. Readucem la cunoștința suporterilor și iubitorilor de fotbal că de la promovarea în Liga 1 a echipei, dl Claudiu Rotar și dl Stefan Băcilă au fost singurii care au sprijinit din punct de vedere financiar AFC Hermannstadt, alături de Primăria Sibiu. Prin urmare, într-un astfel de caz, propunerile și voturile celor doi domni mai sus menționați, membri ai Consiliului Director FCH, în luarea celor mai bune decizii pentru viitorului echipei, au fost cele mai importante.

De asemenea, în întrunirile avute de Consiliul Director s-a pus în discuție un plan de reorganizare a AFC Hermannstadt pentru acest sezon, în care obiectivul principal este revenirea în Liga 1.

Îi asigurăm pe toți suporterii noștri că toate deciziile luate sunt unele asumate și au ca scop dezvoltarea unui club capabil să revină în Liga 1 și să facă performanță.”, a transmis într-un comunicat de presă FC Hermannstadt

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.