OBOR FEST 2021 – Cel mai mare parc de distracție din Transilvania, timp de patru zile la Sibiu

3.768

După o pauză de un an, Obor Fest își va redeschide porțile joia aceasta. Ajuns la a șaptea ediție Obor Fest se va organiza anul acesta în perioada 23 -26 septembrie în Tărgul Obor, anunțând multe surprize precum utilaje noi și concursuri cu premii inedite.

Pentru ziua de joi organizatorii au pregătit un concept nou: 1+1 GRATIS, pentru fiecare bilet cumpărat beneficiezi de un bilet gratuit, având posibilitatea să mai iei o persoană cu tine fără a mai plăti un al doilea bilet pentru aceasta.

Pe scena Obor Fest vor urca anul acesta:

  • Vineri, 24 septembrie – Dorian Popa
  • Sâmbătă, 25 Septembrie – Andra Gogan
  • Duminica 26 Septembrie va fi “ZIUA FOLCLORULUI” alături de: Mariana Anghel, Geanina Gavrilă, Răzvan Năstăsescu,Traian Stoiță, Adriana Anghel, Ansamblul Folcloric Ceata Junilor, Școala de dans Ioan Macrea,  Ansamblul Folcloric Doruleț, Ansamblul Folcloric Datina, Grupul Folcloric Doruri Sibiene , Ansamblul Folcloric Florile Vișei, Georgiana Oancea, Bogdan Firu,  Antonia Bogdan,  Cristina Posa, Selena Güller, Anastasia Popescu, Radu Nicole, Pamfiloiu Tania și mulți alții.

Fie că eşti copil, fie că ești adult, pe întreaga perioadă a evenimentului te aşteaptă concerte, jocuri, ateliere de creație,  dulciuri, tobogane, trambuline și multe alte locuri de joacă. Pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu preparate aromate, produse de patiserie și panificație, brânzeturi şi produse de apicultură.

O altă surpriză pentru tineri anul acesta este noua componentă a evenimentului: “OBOR FEST dj party “. În cadrul acesteia, timp de trei zile joi, vineri și sâmbăta dj de renume precum AYA și ARIAS, care tocmai ce au mixat la UNTOLD, Sibiu Music Fest și alte festivaluri mari din țară, vor veni să încânte cu melodii special alese.

,,Obor Fest” este o acțiune cofinanțata de Primăria Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.