Schimbări la viitorul Lidl de pe Rusciorului – Un locuitor din zonă s-a plâns de zgomotul mașinilor de aprovizionare

3.101

Lidl-ul de pe strada Rusciorului, cel de lângă pod, va fi supraetajat. Pentru începerea lucrărilor a fost nevoie de întocmirea unui Plan Urbanistic de Detaliu, iar una din etape este consultarea celor care locuiesc în proximitate. Un singur sibian a făcut o propunere și spre deosebire de alte situații, a și fost luată în considerare.

Sibianul a propus schimbarea rutei pe care intră mașinile de aprovizionare lângă magazin. Acesta spune că zgomotul făcut de mașinile de aprovizionare este foarte puternic și deranjant pentru cei care locuiesc în blocurile de lângă Lidl. Proiectantul viitoarei construcții a luat în considerare acest lucru și a reconfigurat traseul mașinilor de aprovizionare.

Astfel, aprovizionarea magazinului se va face prin partea cu viaductul, dinspre strada Lăptăriei. Mai mult, întreaga zonă de andocare va fi prevăzută cu zid antifonic pentru a reduce la minim impactul zgomotului produs de mașinile de aprovizionare.

Extinderea magazinului

Magazinul are în prezent doar parter, dar se dorește etajarea acestuia. Astfel, se va ajunge la o suprafață construită de 2.378 de metri pătrați, față de 1695 cât este în prezent.

Acum clienții au la dispoziție 68 de locuri de parcare, dar după lucrări vor fi 64 (17 locuri parcare exterioara, 47
de locuri de parcare acoperite la nivelul parterului).

Spațiul verde însă va fi mult mai generos. va crește de la 5,25% cât ocupă în prezent din suprafața totală destinată magazinului, la minim 20%. Parcajele la sol vor fi plantate cu un arbore la fiecare patru locuri de parcare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. cozma scrie

    Sa fim seriosi… vecinul ala doarme in fiecare zi cu trenul la geam si se plange de zgomtele produse in incinta magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.