VIDEO: Furt într-un magazin din Sibiu – Hoții au fost filmați în timp ce acționau

2.285

Proprietarul unui magazin din Sibiu face apel la spiritul civic al sibienilor și îi roagă să-l ajute să identifice doi hoți. Aceștia au acționat în timpul zilei de luni și au furat două seturi de scule. S-au comportat absolut normal, au purtat chiar și masca de protecție, astfel că, la acel moment, n-au dat de bănuit.

Doi bărbați au furat luni, în jurul orei 09:00, două seturi de scule dintr-un magazin de pe strada Metalurgiștilor din municipiul Sibiu. Au acționat în mod profesionist, astfel că în timpul furtului n-au dat deloc de bănuit. Cei doi pungași s-au ascuns după măștile de protecție, pe care le-au purtat corect, probabil tocmai cu scopul de a nu putea fi identificați prea ușor.

Sibianul păgubit a publicat pe rețelele de socializare imagini cu furtul și le cere cetățenilor ajutorul pentru a-i identifica.

„Fac apel la spiritul civic (dacă mai există) și îi rog pe cei care i-ar recunoaște pe cei doi distinși domni (cel cu hanorac alb și șapca neagră cu roșu și cel cu tricou alb, hanorac albastru și pantaloni negri) puși pe fapte mari, sa îmi scrie în privat informații cu privire la identitatea lor. Fapta s-a petrecut în data de 20.09.2021 în Sibiu. (…) Au furat un set de freze de carbură și un set de burghie în trepte din titan”, scrie sibianul într-o postare pe Facebook.

Acesta va merge la poliție pentru a depune plângere, însă în acest moment dorește să adune mai multe informații și filmări din acea zi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.