Zeci de motocicliști sibieni merg în weekend să curețe Pădurea Dumbrava

1.060

Sibienii sunt invitați, în weekend, să participe la o acțiune de ecologizare în Pădurea Dumbrava din municipiul Sibiu, acțiune la care au răspuns pozitiv zeci de motocicliști din județ.

Asociația Veteranii Riders Club din Sibiu organizează o acțiune de ecologizare în Pădurea Dumbrava. Sibienii sunt invitați să dea o mână de ajutor zecilor de persoane care au răspuns pozitiv deja invitației. Evenimentul are loc sâmbătă, întâlnirea urmând să aibă loc la ora 10:00, pe strada Salviei în Cartierul Arhitecților. De acolo se va pleca spre pădure unde se vor aduna toate gunoaiele.

„<<Împreuna pentru un mediu mai curat>> credem ca sună mult mai mult decât am putea să detaliem în aceste câteva cuvinte. Dacă ne bucurăm de plimbările noastre prin pădurea Dumbrava și dacă tot ne luăm gura de oxigen într-o scurtă sau lungă plimbare, noi, Asociația Veteranii RC, dorim să facem ceva și pentru pădure și, mai exact, ne dorim să facem o plimbare prin pădure curățând și igienizând o parte din ea”, se arată în descrierea evenimentului de pe Facebook.

Aproximativ 60 de persoane au anunțat că vor participa la acțiune, iar treizeci dintre ele sunt motocicliști sibieni. „Sunt motocicliști de la clubul nostru și, de asemenea, am mai invitat alte cluburi să ia parte la eveniment. Vor veni prietenii noștri, familiile și îi invităm și pe sibieni să ni se alăture”, spune Ciprian Ruja, membru al Asociației Veteranii Riders Club. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ludosan Ioan scrie

    Nicio propunere către primărie , să ia niște măsuri, cel puțin pentru diminuarea fenomenului?? Camere video și amenzi usturătoare, altfel veți mai face curățenie după nesimțiți, nicio grijă că nu se vor schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.