Crește numărul infectărilor în focarele de Covid din Sibiu – La CJAS sunt 13 bolnavi

988

Trei focare de coronavirus sunt active, în prezent, în județul Sibiu. Acestea au fost identificate la mijlocul lunii septembrie și, între timp, numărul infectărilor a crescut. La CJAS sunt treisprezece cazuri în prezent.

Focarul de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu a fost identificat în data de 14 septembrie 2021. Doisprezece angajați au ieșit pozitiv la testarea COVID inițial. În prezent, sunt 13 cazuri active aici.

Cel de-al doilea focar, identificat tot în 14 septembrie, este la o companie furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică. Cinci angajați au ieșit pozitiv inițial, iar în prezent aici sunt 9 cazuri active. Potrivit surselor Ora de Sibiu, este vorba despre compania Heckler România.

Cel de-al treilea focar de coronavirus a fost identificat în data de 15 septembrie 2021 la o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu. Șapte oameni au fost confirmați pozitiv atunci, iar în prezent sunt opt cazuri active. Potrivit surselor, este vorba despre Minoronzoni SRL Bergamo Sucursala Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.