Încă trei sibieni infectați cu COVID au murit – Unul era vaccinat

Trei persoane infectate cu coronavirus au murit în ultimele 24 de ore în spitalele din județul Sibiu. Printre oamenii decedați se numără un bărbat în vârstă de 75 de ani care era vaccinat cu schema completă.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27.908  persoane, 71 dintre ele fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

„Până la data curentă au fost vindecate 21.966  de persoane, iar 1.114 persoane au decedat (3 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv”, informează Prefectura Sibiu.

În ceea ce privește persoanele decedate, este vorba despre o femeie de 77 ani, internată la Spitalul Municipal Mediaș, pe ATI intubată, și despre un bărbat de 69 ani, internat la Spitalul Județean Sibiu, non ATI, O2 pe mască, amândoi nevaccinați. De asemenea, un bărbat de 75 ani, internat la Spitalul Județean Sibiu, ATI, intubat, vaccinat, a decedat.

La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 191  persoane, dintre care pe ATI 25 persoane. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 842  teste.

coronaviruscoviddeces coviddeces sibiudecese covidspital judetean
Comentarii (1)
Comentează
  • Vasile

    Pai daca era vaccinat complet si tot a murit, de ce se mai vaccineaza? Ziarista spalata pe creier!