vaccin
Sursa: leparisien.fr

Aproape 200 de persoane sunt internate, miercuri, în spitalele din județul Sibiu fiind infectate cu coronavirus. Majoritatea dintre bolnavi nu sunt vaccinați.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 27.908  persoane. Până la data curentă au fost vindecate 21.966 de persoane, iar 1.114 au decedat.

La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 191 persoane, dintre care pe ATI 25 persoane. Dintre acestea, doar 31 s-au vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2. 

Cei mai mulți pacienți sunt internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu, și anume 62. Dintre aceștia, doar 11 sunt vaccinați. De asemenea, mulți pacienți sunt la Spitalul Municipal Mediaș, și anume 34, iar de aici doar doi oameni sunt vaccinați.

La Spitalul TBC sunt internați 29 de persoane infectate cu covid, iar 6 sunt vaccinate. La Spitalul Militar sunt șapte persoane internate, două dintre ele vaccinate. În Spitalul Orășenesc Cisnădie sunt internați 15 oameni, trei dintre ei vaccinați, iar în Spitalul de Psihiatrie sunt 12 bolnavi cu COVID, doi vaccinați.

De asemenea, la Spitalul Clinic de Pediatrie sunt trei copii infectați cu COVID. Unul dintre ei a ajuns și pe ATI și, din fericire, a răspuns bine tratamentului, iar azi se află pe secție.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu