UBER intră pe piața din Sibiu – Primele curse, de miercuri

2.188

Sibienii au parte de un nou serviciu de ridesharing chiar în orașul lor, iar asta fiindcă începând de miercuri Uber intră pe piața din Sibiu.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri, Uber este disponibil în Sibiu, unul dintre cele mai importante orașe din Transilvania.

Toți șoferii Uber sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, flota din Sibiu fiind formată din aproximativ 70 de autoturisme. La fel ca în celelalte orașe din România, pasagerii din Sibiu beneficiază de o serie de opțiuni disponibile în aplicația Uber, printre care și accesul la informații despre șofer, afișând fotografia acestuia alături de rating, modelul și numărul mașinii. Pasagerii pot urmări cursele în aplicație, atât înainte de sosirea mașinii la locul de preluare, cât și în timpul călătoriei, și pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

În România, Uber este acum disponibil în 13 orașe: București, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila și Sibiu, cu planuri de extindere în țară în viitorul apropiat. Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.