csu sibiu meci tg jiu 54

BC CSU Sibiu ia startul în competițiile oficiale pe teren propriu, cu meciul tur din Cupa României. Duelul cu CSM Ploiești se joacă vineri de la ora 18:00, iar biletele pentru această partidă au fost puse în vânzare pe www.bilete.ro

Tichetele de acces general costă 25 de lei, iar copii de până la 3 ani au intrarea gratuită, fără a li se asigura însă loc. Accesul la meci se face atât în baza biletului de acces, cât și a certificatului digital COVID care să ateste faptul că spectatorul se află în una dintre următoarele situații:

  • este vaccinată cu schema completă de cel puțin 10 zile,
  • deține un rezultat negativ în urma testării RT PCR în ultimele 72 de ore,
  • deține un rezultat negativ în urma testării rapide în ultimele 48 de ore
  • se află în perioada cuprinsă între a 15 si a 180-a zi de la infectare.

Testarea este necesară, în rândul copiilor de peste 6 ani.

De asemenea, la acces, persoanele vor fi supuse triajului epidemiologic și doar dacă au îndeplinit condițiile de mai sus și NU prezintă simptome de boală vor putea avea acces.

În arena sportivă, spectatorii sunt obligați să poarte mască, să își dezinfecteze mâinile, să evite zonele aglomerate și să ocupe locul înscris pe tichetul de acces achiziționat, cu respectarea distanțării de un loc între participanți.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 și de Consiliul Județean prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu