vaccin anti covid
Foto: Profimedia Images

De mâine, 27.09. 2021, Municipiul Sibiu,  intră în vigoare măsurile aferente pragului de incidență de peste 3/1000 de locuitori și mai mic de 6/1000 de locuitori.

Totodată în urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Șeica Mică, județul Sibiu, efectuată de către Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu avizul INSP, începând cu data de 27.09.2021 ora 00:00 se ridică măsura carantinei zonale pentru comunitate a din comuna Șeica Mică.

În continuare rămân în vigoare măsurile de prevenire aferente ratei de incidență încadrate între 3 și 6 la 1000 de locuitori.

De asemenea atragem atenția cetățenilor din Municipiul Sibiu că începând de mâine, 27.09. 2021, intră în vigoare măsurile aferente pragului de incidență de peste 3/1000 de locuitori și mai mic de 6/1000 de locuitori.

Toate măsurile sunt detaliate în cadrul Hotărârii nr. 60/2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu.pe care o regăsiți pe site-ul Instituției Prefectului județul Sibiu, secțiunea Activități – Situații de Urgență.

https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

Reamintim cetățenilor că cea mai importantă armă pe care o avem în combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2 este adoptarea unui comportament responsabil la nivel individual prin respectarea măsurilor de protecție:

  • folosiți, în mod corect, masca de protecție! Aceasta trebuie să vă acopere nasul și gura, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur!
  • spălați-vă pe mâini cât mai des,cu apă și săpun, cel puțin 20 de secunde!
  • nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile neigienizate!
  • evitați locurile aglomerate unde sunteti expuși la contact direct sau la interacțiune cu un număr mare de persoane;
  • feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe sau obiecte comune;
  • păstrați o distanță semnificativă, de un metru și jumătate, față de celelalte persoane pe care le întâlniți;
  • dacă vă aflați în transportul în comun încercați să nu stați față în față cu ceilalți călători;
  • evitați contactul cu suprafețele care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum: balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns