politie
Foto Arhiva

O fetiţă de doar 13 ani a fost dată dispărută de familie cu 24 de ore înainte, iar duminică, 26 septembrie, a fost găsită într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza comunei Telciu, județul Bistrița-Năsăud.

 

Cu o seară înainte familia a anunţat Poliţia despre dispariţia ei, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

 

Din primele informaţii, fetiţa ar fi plecat singură de la domiciliu.

 

Familia i-a anunţat dispariţia sâmbătă seară, iar poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa.

 

Ulterior, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit de către un vecin într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri.

 

„Ieri (sâmbătă – n.r.), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00. La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată”, a transmis IPJ.

 

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele şi modalitatea producerii decesului, precum şi împrejurările în care fetiţa şi-a pierdut viaţa.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns