Plin de șoferi beți în trafic în weekend la Sibiu – Inconștiența se pedepsește cu dosar penal

647

O mulțime de șoferi s-au urcat la volan în ciuda faptului că au consumat alcool. Polițiștii i-au prins în trafic și au întocmit dosare penale.

La data de 24 septembrie, în jurul orei 16,00, în orașul Tălmaciu, pe DC 61, polițiștii au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un localnic în vârstă de 46 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, în jurul orei 23,00, pe DJ 141B, în localitatea Șaroș pe Târnave, un alt șofer a fost depistat conducând un autoturism și având un rezultat pozitiv pe etilometru. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Biertan, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 septembrie, în jurul orei 19,00, seria șoferilor depistați sub influența alcoolului a continuat în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, unde un rășinărean în vârstă de 51 de ani a fost depistat la volan având o concentrație de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 septembrie, în jurul orei 18,00, pe DJ105G, în localitatea Sadu, un alt conducător auto a fost depistat sub influența alcoolului. Testarea alcoolscopică a șoferului, localnic în vârstă de 56 de ani, a indicat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După recoltarea probelor biologice, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului pentru toți șoferii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.