biertan camin varstnici 4 scaled

Trei focare de coronavirus sunt active, în prezent, în județul Sibiu. Unul dintre ele a fost identificat la Biertan, la Centrul de Îngrijiri și Asistență. Cinci persoane sunt infectate cu COVID-19 aici, printre care și beneficiari.

La data curentă, Direcția de Sănătate Publică a județului Sibiu monitorizează un număr de 3 focare de infecție cu SARS-CoV-2 la nivelul județului Sibiu.

Unul dintre focare a fost identificat în data de 14 septembrie, fiind în continuare activ din cauză că tot mai multe persoane s-au infectat. „Este vorba despre o companie furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică cu 16 angajați pozitivi”, spune Krisztina Gaal, purtătorul de cuvânt al DSP Sibiu.

Un alt focar a fost identificat tot la mijlocul lunii septembrie, la o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu. Aici, 12 angajați au fost depistați pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Cel mai recent focar a fost identificat în data de 29 septembrie, la Centrul de Îngrijire și Asistență Biertan. Cinci persoane au coronavirus, dintre care trei beneficiari cu dizabilități și doi angajați.

Focarul de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu a fost stins. Nicio persoană nu mai este infectată cu covid aici.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu