foto upu spital judetean sibiu paramedic smurd pacienti
foto: arhivă

Un paznic a fost demis, pentru că a fost prins dormind în post! Totul s-a întâmplat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde managerul spitalului a concediat imediat persoana în cauză.

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Robert Fotache, a surprins vineri agentul de pază de la Unitatea de Primiri Urgențe s SCJU Sibiu în timp ce dormea în post pe un fotoliu rulant, în timpul programului de lucru.

A dispus demiterea imediată a agentului de pază.

Acesta a fost înlocuit din post cu un alt agent.

Firma de pază cu care SCJU Sibiu are contract a răspuns prompt la solicitarea spitalului și a adus un angajat care să-și îndeplinească sarcinile de serviciu bine.

„Este inadmisibil ca în această perioadă să existe astfel de imagini. Vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportament, mai ales în contextul în care la Unitatea de Primiri Urgențe există permanent o adresabilitate foarte ridicată, fiind necesară derularea unei activități eficiente de supraveghere și pază”, anunță Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, transmite Mediafax.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Este vorba despre firme de ”paza si protectie„ ale pensionarilor politai sau militari. Incheie contracte cu statul, iau o haita de bani iar pe oameni ii platesc cu salariul minim pe economie indiferent de cate ore fac (cateodata si peste 100 în plus pe luna). Oamenii aceia lucreaza si 24h cu 24h liber. Nu au timp sa ajunga bine acasa sa se odihneasc, ca trebuie sa se intoarca.
    Daca sunteti curiosi unitati-va cu ce masini umbla ”patronii”!!!

    1. Angajatul firmei de paza. Multe servicii sunt externalizare către firme private, angajații acestora fiind plătiți cu minim pe economie