Colegiul „Octavian Goga” și Grădinița 22 trec în online de miercuri – Avalanșă de cazuri de Covid

1.417

Cursurile se suspendă, începând de miercuri, la Colegiul Național „Octavian Goga” și la Grădinița cu Program Prelungit  nr. 22 din municipiul Sibiu din cauza numărului ridicat de cazuri de coronavirus. Toți elevii vor trece în online.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a emis hotărârea nr. 69/05.10.2021 care prevede aprobarea suspendării  activității didactice, care presupune prezența fizică, la Colegiul Național „Octavian Goga” – Corpul A de clădire și Grădinița cu Program Prelungit nr. 22, ambele din Mun. Sibiu, conform  ordinelor comune ale Ministrului Educaţiei şi Cercetării şi ale Ministrului Sănătăţii nr. 5.338/1.082/01.10.2021.

Multe cazuri de coronavirus

Reprezentanții Prefecturii au transmis, marți, că s-a ajuns la această decizie din cauza creșterii vertiginoase a numărului de cazuri de coronavirus.

La baza acestei hotărâri stă și avizul Direcției de Sănătate Publică Sibiu, dat în urma adresei Inspectoratului Şcolar Judeţean care cuprinde solicitările Consiliului de Administraţie a Colegiului Naţional „Octavian Goga” și Consiliului de Administrație a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 22. Ambele unități de învățământ au solicitat, așadar, suspendarea activității fizice.

Elevii de liceu de la „Goga” stau acasă. La fel și preșcolarii de la Grădinița 22

Potrivit hotărârii, începând de miercuri, elevii din clasele de liceu și alte trei clase de a VIII-a (respectiv clasele A, D și F) de la „Goga” vor face ore online. De asemenea, toți preșcolarii de la Grădinița 22 de pe Calea Poplăcii încetează de miercuri să mai meargă fizic la cursuri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.