hbo

Platforma de streaming a WarnerMedia, HBO Max, a anunțat oficial lansarea sa începând cu 26 octombrie în 27 de ţări din Europa. La începutul anului 2022 va fi lansată și în România.

Lansarea platformei va avea loc în trei etape, a precizat grupul american într-o teleconferinţă de presă. HBO Max va înlocui în cele din urmă oferta de streaming HBO existentă în ţările în care grupul operează deja.

Canalele HBO prezente în Europa Centrală şi de Est vor fi totuşi disponibile fără schimbări, a declarat grupul pentru AFP.

„Filmele Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max după doar 45 de zile de la lansarea lor în cinematografe anul acesta în ţările nordice şi anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda şi în Europa Centrală şi de Est”, a mai spus grupul într-un comunicat.

De la sfârşitul lunii octombrie, noua ofertă HBO Max va fi disponibilă în şase ţări – Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania şi Andora.

La începutul anului 2022, serviciul de streaming HBO Max va fi lansat în alte 13 ţări din Europa de Est (Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia) şi Portugalia.

În cele din urmă, în cursul anului viitor, HBO Max va fi prezent în alte şapte ţări – Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Lituania, Letonia.

„Ne aşteptăm să fim prezenţi în 190 de teritorii până în 2026”, a declarat Johannes Larcher, directorul HBO Max International, transmite Agerpres.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns