Măsuri drastice în pandemie la Sibiu – Se închide Skate Park-ul de lângă Târgul Obor

1.488

Din cauza numărului tot mai mare de infectări cu covid 19, Primăria Sibiu a luat decizia închiderii skate park-ului de la Piața Obor. O altă cauză este și faptul că locația este folosită de tineri, o categorie de vârstă puțin vaccinată, dar și de cei sub 12 ani care nu sunt eligibili pentru vaccinare.

”Skate park-ul de lângă Piața Obor se închide începând de astăzi, 5 octombrie. Luăm această măsură pentru protecția copiilor și tinerilor care îl folosesc, din cauza creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus. Pentru a respecta noile măsuri de protecție a populației specificate în legislație aceștia ar trebui să prezinte pentru acces un certificat de vaccinare sau să facă dovadă trecerii prin boală, dar în cazul celor mai mici de 12 ani nu există opțiunea vaccinării. De asemenea, puțini din cei cu vârsta între 12 și 18 ani s-au vaccinat, conform statisticilor prezentate public de autorități.
De altfel, închiderea skatepark-ului pentru perioada sezonului rece era oricum programată în scurt timp, odată cu intrarea în sezonul rece. Prin urmare, îi așteptăm din nou să se bucure de cel mare parc de gen din țară în primăvara anului viitor, când sperăm că pandemia se va încheia”, este anunțul Primăriei Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.