Grădinița 37 din Sibiu își suspendă cursurile – Copiii trec în online

1.003

Grădinița 37 din Sibiu și Liceul Teoretic „Roth” din Mediaș suspendă cursurile fizice. Toți elevii fac ore online în următoarele două săptămâni din cauza numărului ridicat al cazurilor de coronavirus.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a adoptat, miercuri, o nouă hotărâre care prevede ca două unități de învățământ din județul Sibiu să suspende cursurile față în față. Conform acesteia, începând de joi, toți elevii de la Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” din Mediaș și preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 37 rămân acasă.

„Se aprobă suspendarea procesului de învăţământ în Liceul Teoretic Stephan Ludwig Roth, din municipiul Mediaş, precum şi activităţile didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 37 din municipiul Sibiu, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 07.10.2021, cu posibilitatea prelungirii, cursurile urmând a se desfăşura conform scenariului nr. 2, în sistem exclusiv online”, se arată în hotărârea publicată pe site-ul Prefecturii Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Se înmultesc cazurile de covid în școli la Sibiu – Încă 68 preșcolari și elevi și 30 cadre didactice, infectați

Patru unități de învățământ din județul Sibiu desfășoară, în prezent, orele online. Este vorba despre Colegiul Național „Octavian Goga” Sibiu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 22 Sibiu, Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” din Mediaș și Grădinița cu Program Prelungit nr. 37 din Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.