O femeie primeşte mii de apeluri, după ce numărul de telefon a apărut în Squid Game

2.223

O femeie primeşte mii de apeluri, după ce numărul de telefon a apărut în Squid Game. În urma reclamației făcute de femeia respectivă, platforma Netflix va schimba numărul de telefon care apare în serialul momentului.

Decizia vine în contextul în care o femeie din Coreea de Sud a spus că primeşte mii de apeluri şi mesaje de la tineri care vor să se înscrie în concursul relatat în serial. Femeia de afaceri din Seongju a declarat pentru presa locală că miile de mesaje şi apeluri îi aduc dificultăţi în viaţa de zi cu zi.

„Acesta este numărul pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care trebuie să le şterg de pe telefonul meu”, a declarat aceasta pentru Money Today.

„La început nu ştiam de ce, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu de telefon apare în Squid Game şi atunci mi-am dat seama”.

Femeia ar fi resprins ofertele de despăgubire oferite de Netflix de până la cinci milioane de won, respectiv 4 mii de dolari.

Netflix nu a comentat ofertele de despăgubire, însă a îndemnat fanii emisiunii să se abţină de la apelarea numărului.

„Împreună cu compania de producţie, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, a declarat Netflix.

Serialul Squid Game a ajuns pe primul loc în 90 de ţări, în doar 10 zile, şi este pe punctul de a deveni cel mai vizionat serial din istoria Netlix, scrie Mediafax.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.