Prima Shopping Center DESCHIDERE 01

Prima Shopping Center, cel mai nou mall al Sibiului, a deschis ușile magazinelor. Aceasta este cea de-a doua etapă a dezvoltării comerciale a zonei, urmând ca la finalizarea proiectului să devină unul din cele mai mari centre comerciale din Transilvania. La deschiderea magazinelor sute de sibieni au venit fie din curiozitate, fie pentru a profita de reducerile oferite.

Magazinele inaugurate în prima fază sunt Flanco, Jysk, C&A, Kik, Pepco, Deichman, Takko, Sportissimo, Agroland Mega, Super Zoo. ultimele două sunt o noutate pe piața din Sibiu, la fel ca Numero Uno, magazin care încă era în amenajare în ziua deschiderii mall-ului. Sute de oameni au venit la deschidere. Unii au ”colindat” doar magazinele pentru a vedea ce aduc nou, alții însă au plecat și cu câteva plase pline cu cumpărături.

Prima Shopping Center DESCHIDERE 16 Prima Shopping Center DESCHIDERE 01 Prima Shopping Center DESCHIDERE 06 Prima Shopping Center DESCHIDERE 07 Prima Shopping Center DESCHIDERE 11 Prima Shopping Center DESCHIDERE 12

„Aceasta este cea de-a doua fază din cadrul proiectului Prima Shopping Center. Se vor deschide 11 magazine pentru început. După cum bine știți, au fost deschise magazinele Hornbach și Kaufland, iar în viitor vor mai urma un magazin mare de jucării și un magazin de mobilă. Vor exista mai multe restaurante, spații de servicii și un loc mare joacă indoor pentru copii. Atunci când se va finaliza va fi unul dintre cele mai mari parcuri de retail din zona Transilvaniei”, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Klaus Reisenauer, partener în cadrul Oasis Retail Development & Consulting.

Prima Shopping Center DESCHIDERE 04 Prima Shopping Center DESCHIDERE 05 Prima Shopping Center DESCHIDERE 08 Prima Shopping Center DESCHIDERE 09 Prima Shopping Center DESCHIDERE 10 Prima Shopping Center DESCHIDERE 13 Prima Shopping Center DESCHIDERE 14 Prima Shopping Center DESCHIDERE 15

În cadrul parcului de retail se va deschide și un magazin Jumbo, care va avea o suprafață de aproximativ 14.000 mp. DETALII DESPRE VIITORUL MAGAZIN DE JUCĂRII AICI. De asemenea, tot aici, până la finalul anului 2022, atunci când întreaga investiție va fi gata, un cunoscut lanț austriac de magazine de mobilă va deschide o nouă locație.

 

 

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Terminați cu exagerările de doi lei! Ăla nu e mall. E asemănător fostului Doraly, poate chiar mai mic.