Weekend de octombrie la Sibiu – Recomandări de timp liber – Cap de afiș, ”Sărbătorile Toamnei” la Avrig

1.268

Ne așteaptă un final de săptămână friguros, dar cu evenimente organizate în interior, multe dintre ele, așa că nu e rost de plictiseală. Copiii au multe de făcut, dar și adulții – pot face o plimbare prin muzeul din Dumbrava, se pot delecta la sărbătorile toamnei de la Avrig sau pot vedea o piesă de teatru sau un film.

Teatrul Gong are pregătite evenimente pentru ce mici. Sâmbătă, de la ora 10, Diana Ribana îi așteaptă pe copiii între 4 și 6 ani la Atelierul de Creat Povești. Vor realiza un semn de carte și o coroană ca a Micului Prinț. Durata atelierului este de o oră, iar un bilet costă 14 lei. Același atelier se va relua și duminică, tot de la ora 10.

Micul Prinț”, de această dată spectacolul, se va juca la Gong sâmbătă de la ora 11 și 18 și din nou duminică, de la ora 11. „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry este una dintre cele mai cunoscute povești din întreaga lume, o aventură fascinantă cu asteroizi, personaje extraordinare, stele care știu să râdă și inimi pregătite să fie îmblânzite. Detalii despre piesă, AICI 

premiera micul print foto dragos dumitru 39 scaled

Toamna este sărbătorită în continuare la Palatul Brukenthal din Avrig. Găsiți acolo mâncare bună și cel mai important atmosferă relaxantă. Detalii aici despre evenimentul care ține până în 17 octombrie.

sarbatorile toamnei avrig palatul brukenthal

Chiar dacă temperaturile anunțate pentru acest final de săptămână nu sunt dintre cele mai prietenoase, o plimbare în Muzeul din Dumbrava nu strică niciodată, dimpotrivă. Muzeul este frumos în orice anotimp, dar toamna, când se schimbă culorile, are un farmec parte. Așa că înfruntați răcoarea și faceți o plimbare acolo. Iar dacă mergeți și cu cei mici, Grădina Zoologică este chiar lângă, așa că se vor bucura să revadă animalele de acolo.

Muzeul ASTRA toamna

Iar după că vă reîncărcați bateriile cu energia naturii, un film bun este exact ce trebuie pentru un weekend reușit. Cinegold are, ca întotdeauna, pregătite cele mai noi pelicule. La fel, sunt filme pentru toate gusturile și vârstele: Boss Baby, afaceri de familie, Familia Addams 2, Luca, Nu e vreme de murit, După ce ne-am îndrăgostit, Venom- să fie carnagiu, Lecții de persană, Zăpadă, ceai și dragoste. Programul complet, AICI 

Scena digitală a Teatrului Radu Stanca aduce în octombrie piese în premieră. Dar, și vechile reprezentații pot fi văzute online. Detalii AICI. 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.