Baloane cu care poți ajunge în spațiu – Cât costă o călătorie

563

Baloanele, noi elemente pentru turismul spațial. O companie dorește să ofere experiențe de neuitat – Un zbor către stratosferă în cel mai lin, silențios și, nu în ultimul rând, ecologic mod posibil.

O capsulă cu ferestre de jur împrejur va fi purtată de un balon umplut cu heliu.

Un bilet va costa 50.000 de dolari, mult mai puțin decât o excursie cu Virgin Galactic și Blue Origin.

Zborurile ar urma să înceapă în 2024.

Ryan Hartman – fondator World View: Ceea ce cred că îi va uimi cel mai mult pe oameni este cât de lin este zborul, cât de liniștitor este că urci cu 19 km/h și să vezi cum încet-încet se extinde priveliștea asupra Pământului. Nu cred că există un mod mai pașnic de a te ridica deasupra planetei. Începi să vezi Pământul fără granițe, fără rase, să-l vezi ca pe un organism viu.

Ryan Hartman – fondator World View: Tehnologia noastră face asta într-un mod prietenos cu Pământul. Dacă te lansezi către limita spațiului cosmic într-o rachetă ca să vezi Pământul nu cred că vei avea o contribuție pozitivă. Abordarea noastră este foarte diferită în toate aspectele ei. Ceea ce noi nu oferim este imponderabilitatea. Dar, în opinia noastră, imponderabilitatea distrage atenția de la întreaga experiență de a vedea curbura Pământului, de a vedea frumusețea și fragilitatea planetei. Despre asta este experiența pe care o oferim, scrie Digi24.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.