universitatea lucian blaga din sibiu foto facebook universitatea lucian blaga
Sursa foto: edupedu.ro

Unele facultăți din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu își vor continua cursurile online în primul semestru al anului 2021-2022 din cauza ratei ridicate de infectări cu Covid-19.  Măsura a fost luată atât pentru prevenirea răspândirii virusului, cât și pentru siguranța studenților și a cadrelor didactice.

 

În urma solicitărilor venite din partea  unor facultăți din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Senatul Universității a aprobat hotărârea Consiliului de Administrație privind trecerea în sistem online a cursurilor.

 

Astfel, din cauza pandemiei, s-a decis ca următoarele specializări să renunțe la prezența fizică pe perioada semestrul I 2021-2022:

Facultatea de Litere și Arte:

Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germanistice, programul de studii de licență Limba și literatura chineză – limba și literatura engleză, disciplinele de curs: Limba chineză. Fonetică- Anul I, Cultură și civilizație chineză- Anul I, Limba chineză. Dezvoltarea vorbirii (curs practic) – Anul I, MO2 Cultură și civilizație chineză – Anul II, Literatura chineză modernă – Anul II, Literatura chineză contemporană – Anul III, MO4 Cultură și civilizație chineză – Anul III.
Facultatea de Medicină

Programul de studii de licență Medicină (toate cursurile) – toți anii de studiu.
Facultatea de Științe Socio – Umane

Programele de studii de licență și masterat din cadrul Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice, Sociologie (toate cursurile) – toți anii de studiu; Departamentul de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, toate cursurile la programele: Securitate și relații internaționale – master (Anii I, II), Managementul integrării europene și administrație publică – master (Anii I, II); Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, toate cursurile la programele de studii: PIPP limba română – licență (Anul I), Intervenții Educaționale în Școala Incluzivă – master (Anii I, II), Management Educațional – master (Anii I, II).
Facultatea de Inginerie

Toate cursurile programelor de licență și master

Facultatea de ȘAIAPM

Programele de master (toate cursurile) – Anii I și II. Cursurile de Analiză matematică (curs comun) și Fizică (curs comun), Anii I și II licență revin la modul de desfășurare față în față.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns