Studenții Universității Lucian Blaga din Sibiu trec în online din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19

2.119

Unele facultăți din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu își vor continua cursurile online în primul semestru al anului 2021-2022 din cauza ratei ridicate de infectări cu Covid-19.  Măsura a fost luată atât pentru prevenirea răspândirii virusului, cât și pentru siguranța studenților și a cadrelor didactice.

 

În urma solicitărilor venite din partea  unor facultăți din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Senatul Universității a aprobat hotărârea Consiliului de Administrație privind trecerea în sistem online a cursurilor.

 

Astfel, din cauza pandemiei, s-a decis ca următoarele specializări să renunțe la prezența fizică pe perioada semestrul I 2021-2022:

Facultatea de Litere și Arte:

Departamentul de Studii Anglo-Americane și Germanistice, programul de studii de licență Limba și literatura chineză – limba și literatura engleză, disciplinele de curs: Limba chineză. Fonetică- Anul I, Cultură și civilizație chineză- Anul I, Limba chineză. Dezvoltarea vorbirii (curs practic) – Anul I, MO2 Cultură și civilizație chineză – Anul II, Literatura chineză modernă – Anul II, Literatura chineză contemporană – Anul III, MO4 Cultură și civilizație chineză – Anul III.
Facultatea de Medicină

Programul de studii de licență Medicină (toate cursurile) – toți anii de studiu.
Facultatea de Științe Socio – Umane

Programele de studii de licență și masterat din cadrul Departamentului de Asistență Socială, Jurnalism, Relații Publice, Sociologie (toate cursurile) – toți anii de studiu; Departamentul de Relații Internaționale, Științe Politice și Studii de Securitate, toate cursurile la programele: Securitate și relații internaționale – master (Anii I, II), Managementul integrării europene și administrație publică – master (Anii I, II); Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, toate cursurile la programele de studii: PIPP limba română – licență (Anul I), Intervenții Educaționale în Școala Incluzivă – master (Anii I, II), Management Educațional – master (Anii I, II).
Facultatea de Inginerie

Toate cursurile programelor de licență și master

Facultatea de ȘAIAPM

Programele de master (toate cursurile) – Anii I și II. Cursurile de Analiză matematică (curs comun) și Fizică (curs comun), Anii I și II licență revin la modul de desfășurare față în față.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.