Un danez le oferă anagajaților săi un bonus de miliarde de dolari. Cum a obținut profituri record

377

Anders Holch Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Acesta a anunțat că le oferă angajaţilor un salariu suplimentar drep bonus pentru performanţele obținute. Compania de textile pe care o deține omul de afaceri a înregistrat profituri record.

 

Bestseller A/S, care include branduri ca Jack&Jones sau Vero Moda, o să le plătească celor 17.000 de angajaţi bonusuri totale în valoare de 46,6 de milioane de dolari, scrie Smartradio care citeaza publicaţia Bloomberg.

 

Compania a raportat venituri nete de 560 de milioane de dolari în perioada iulie 2020 – iulie 2021, sau de nouă ori mai mult faţă de precedentul an fiscal, când restricţiile au închis mare parte dintre magazinele pe care le deţine.

 

„Am fost capabili să ne adaptăm provocărilor care au apărut şi am reuşit să luăm în majoritatea cazurilor cele mai bune decizii”, spune Povlsen într-un comunicat. Rezultatul este „mai bun decât ne-am fi aşteptat sau decât am îndrăznit să sperăm”.

 

Povlsen are o avere estimată la 11 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează în fruntea topului bogaţilor din Danemarca şi pe locul 206 în lume, potrivit Bloomberg Billionaires Index.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.