Peste o mie de sibieni verificați de poliție într-o zi. S-au dat multe avertismente

1.186

Polițiștii sibieni au verificat peste o mie de persoane în cursul zilei de sâmbătă. Mulți oameni au fost sancționați cu avertisment pentru că nu purtau mască de protecție.

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au continuatacțiunile de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

“La nivelul județului Sibiu, în acțiunile de control au fost angrenați 113 polițiști, fiind verificate 1.085 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 61 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 235 de mijloace de transport, din care 9 mijloace de transport în comun”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 1sancțiuni contravenționale cu avertisment, dintre care 13 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară.

De asemenea, doi bărbați în vârstă de 55, respectiv 59 de ani, din localitatea Dârlos, au fost avertizați în scris pentru nerespectarea măsurii privind izolarea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.