accident dn14 medias blajel

Un accident rutier grav a avut loc marți pe DN14 A, în apropiere de municipiul Mediaș. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului, unul dintre șoferi a rămas blocat între fiare. Echipajul de descarcerare a reușit să-l scoată afară, însă bărbatul era în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Potrivit polițiștilor, este vorba despre o coliziune între două autoturisme conduse din direcții opuse.

„Șoferul autoturismului condus dinspre Blăjel este rănit grav, primește îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului condus dinspre Mediaș are 54 de ani și este din Blăjel. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul”, informează polițiștii sibieni.

În urma impactului violent, unul dintre șoferi a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat din mașină. Acesta se află în stare de inconștiență.

„La fața locului s-a intervenit prompt pentru descarcerarea unei persoane de sex masculin, aflată în stare de inconștiență care a fost predată echipajelor SAJ pentru acordarea de îngrijiri medicale și transport la spital”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul rănit are 78 de ani și este din Bazna.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu