UPDATE: Copil de 10 ani din Sibiu dispărut – A mers la școală și nu s-a mai întors acasă

2.327

Un copil în vârstă de zece ani a fost dat dispărut de familie. Acesta a plecat la școală și nu a mai revenit acasă. Părinții sunt disperați și au luat legătura cu poliția.

UPDATE

Din fericire, minorul a fost găsit de către polițiști în apropiere de domiciliu, în zona cartierului Țiglari. Din primele verificări nu rezultă indicii ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni, copilul declarand ca s-a aflat la un prieten, în municipiul Sibiu. Minorul va fi încredințat familiei.

Știrea inițială

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 10 ani, care a plecat de la școală într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„În seara zilei de 12 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08,00, fiul său minor, ȘTEFAN NICOLAE, în vârstă de 10 ani, domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de la la școală, din același municipiu, într-o direcție necunoscută fără a se mai întoarce acasă”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În momentul plecării, minorul purta echipament sport de culoare negru, hanorac negru, încălțăminte sport de culoare alb, ghiozdan de culoare albastru.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 46 de kg, ochi verzi, păr brunet, scurt.

Semne particulare: tatuaje pe ambii umeri cu inscripția “Tatăl meu”, respectiv un desen ce prezintă forma unei inimi, urmat de inscripția “Ali”.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.