zilele sportive rasinari

Vineri, 15 octombrie 2021 începând cu orele 09.30,  la Rășinari se va da startul ediției a XII-a a acțiunii “Zilele Sportive Rașinari 2021”.

În cadrul proiectului vor fi  competiții de: fotbal, cros, tenis de masa și șah; competiții unde sunt așteptați să participe un numar cât mai mare de copii și tineri din localitate.

Startul competițiilor sportive va fi la Baza Sportivă Rășinari Arena cu cros și fotbal . Competițiile care vor încheia ziua dedicate acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă care va avea loc în Centrul de tineret Rășinari și cea de șah  la Primăria comunei Rașinari. Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi rasplătiti cu premii de către organizatori , Primăria Comunei Rășinari, Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari .

„Crosul Toamnei 2021” se desfășoară pe categorii de vârstă  gimnaziu și primar/  masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena.

„Cupa Păltiniş- fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă  gimnaziu si primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, dupa regulamentul Federatiei Romane de Fotbal .

„Cel mai bun şahist” se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rașinari.

„Cupa tenis de masa 2021” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.

Se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atăt în spațiul exterior căt și interior. Deplasarea participanților la Baza Sportivă Rășinari Arena se va face autobus care va pleca din centrul comunei la h 09.00. Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala Octavian Goga Rășinari.

Proiectul este cofinanțat de către Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS).afis zilele sportive rasinari 2021 scaled

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu