Maria Ioana a fugit de acasă – Are 15 ani și ochi căprui

1.397

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, care a plecat de la școală într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112. Fata se numește Golea Ioana Maria și este din satul Giacăș, județul Sibiu.

„În seara zilei de 11 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 05,15, fiica sa minoră, GOLEA IOANA MARIA, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliu, din sat Giacăș, comuna Alma, județul Sibiu, la școală, în municipiul Mediaș, unde a frecventat cursurile până la ora 09,00, după care a părăsit unitatea de învățământ într-o direcție necunoscută”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 150 cm, greutate 65 de kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung.

În momentul plecării, minora purta o geaca de fâș de culoare gri, pantaloni de tip colant de culoare neagră, o bluză neagră fără model și o pereche de bocanci de culoare maro. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.