nelu tataru
Sursa: www.zf.ro

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, spune, marți, după recordul absolut pe linie în privința COVID-19 în România, că suntem ca în război: „viață contra moarte”, iar cei care încă au dubii sunt sfătuiți să încerce să treacă pe lângă un spital și să se uite spre UPU.

„442 decese! 1.667 internați la ATI! 16.743 cazuri noi de persoane infectate! Cu toții suntem supuși greșelii și unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război…viață contra moarte!”, spune Nelu Tătaru, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătății îi sfătuiește pe cei care încă mai au dubii să încerce să treacă pe lângă un spital și să privească spre Unitatea de Primiri Urgențe.

„Majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenți, nevaccinați sau care își doresc să fie salvați, dar deja e prea târziu. Așa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front…. Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în așteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeți cu mintea pentru viața dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi…înainte să fie prea târziu”, spune Tătaru.

Deși, potrivit lui Nelu Tătaru, e foarte ușor „să critici, să dezbini, să arunci cu noroi, să iei decizia să nu faci nimic”, sfatul său este altul: „Aleg, ca medic, ca om, ca părinte, frate, ca simplu cetățean să spun ceea ce cred, să spun ceea ce văd și să fac tot ceea ce pot pentru viață. Zilele devin din ce în ce mai negre, iar adevărul este unul dur”.

România bate marți un record absolut în pandemie. Depășește pentru prima dată pragul de 16.700 de infectări, 440 de decese și 1.660 de bolnavi în ATI

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Dupa ce au „pregatit” spitalele si sectiile ATI cu mai nimic in plus si au avut grija sa nu se adune stocuri de medicamente esentiale, practic guvernantii au pregatit la ATI o reala anticamera a mortii. Si daca e sa ma iau dupa satisfactia cinica pe care o afiseaza personaje de tipul celui citat in articol, as zice ca „pregatirile” au fost un fel de razbunare a acestora impotriva populatiei care indrazneste sa aibe opinii.