accidentu autobuz bicicleta

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu. Un biciclist a fost lovit de o mașină în timp ce depășea un autobuz aflat în stație. Acesta a fost transportat la spital.

Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-a petrecut pe Calea Gușteriței din municipiul Sibiu, în apropierea intersecției cu strada T. Laurian.

accident autobuz bicicleta

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au stabilit faptul că o conducătoare auto, sibiancă, în vârstă de 73 de ani, s-ar fi angajat în depășirea unui biciclist, de 59 de ani, sibian, care la rândul său depășea un autobuz oprit în stație. Biciclistul a fost rănit în urma acestui accident”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Biciclistul a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportat la UPU Sibiu cu un echipaj SMURD. Acesta este conștient, însă a suferit un traumatism cranio cerebral.

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Comentariul meu

Lasă un răspuns