Caz unic – Un bărbat a cerut-o de soție pe femeia ce îl atacase cu un topor

1.650

Un bărbat din Rusia a cerut-o de soție pe femeia ce îl atacase cu un topor. Cererea în căsătorie s-a petrecut chiar în sala de judecată unde avea loc procesul pentru fapta comisă, scrie The Moscow Times.

Procuratura din Tomsk spune că femeia în vârstă de 67 de ani și bărbatul de 38, pe atunci iubitul ei, se certau constant din cauză că bărbatul „refuza să facă curat în apartament”.

„În timpul procesului, bărbatul a cerut-o de soție pe acuzată și s-au căsătorit”, a anunțat procurorul general al regiunii Tomsk, din care sunt cei doi.

„Din calitatea de soț al acuzatei, el a cerut tribunalului să nu o condamne la închisoare”, au adăugat autoritățile judiciare ruse, fără să-i numească pe cei doi.

„Femeia l-a atacat pe la spate pe bărbat în timp ce acesta se uita la televizor, lovindu-l de mai multe ori cu un topor în cap, coaste și gât”, se arată în comunicatul procuraturii din Tomsk. La momentul incidentului, bărbatul a încercat să-i convingă pe medicii și pe polițiștii care au ajuns la fața locului că s-a rănit  după ce a căzut accidental.

Tribunalul regional din Tomsk a declarat-o pe femeie vinovată de vatamare corporală deosebit de gravă, însă din cauza căsătoriei neașteptate a celor doi, nu a putut decât să o condamne la trei ani de închisoare cu suspendare. Codul penal din Rusia prevede pedepse de maximum 10 ani pentru astfel de fapte.

Procurorii au mai precizat că sentința nu a intrat încă în vigoare, iar cei doi pot să depună încă apel, scrie Digi24.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.