Recomandări de weekend – Evenimente puține, dar atractive în oraș – Microbiștii sunt invitați la Avrig

1.322

Urmează două zile de weekend, în care relaxarea trebuie să fie starea predominantă. Faceți ce vă place, vedeți un film bun, mergeți la o plimbare și petreceți timp cu cei mici. Toate sunt activități potrivite pentru zilele libere, mai ales că în jurul lor sunt organizate evenimentele din acest final de săptămână.

Teatrul Gong este locul în care cei mici se simt excelent. Sâmbătă, de la ora 10, în cadrul Atelierului de creat povești, Diana Ribana vă propune să confecționați împreună cu ea o păpușă curcubeu, care să vă fie un talisman al bucuriei. Atelierul durează o oră, iar un bilet costă 14 lei. Aceeași temă se reia duminică, tot de la ora 10.

Fata babei și fata moșneagului„ este piesa de teatru care se joacă pentru cei mici la Teatrul Gong. Vor fi trei reprezentații: două sâmbătă, de la orele 11 și 18 și duminică de la ora 11. „Fata babei și fata moșneagului” este un spectacol al antitezelor, iar povestea se numără printre preferatelor copiilor, reușind să transmită valorile morale ale lumii în care trăim și care ne învață că răbdarea și bunătatea nu rămân fără răsplată, iar în lupta dintre bine și rău, binele câștigă întotdeauna.

repetitie generala fata babei si fata mosneagului foto dragos dumitru 54

Spectacolul ”Faust” a fost programat pentru zilele de 16 și 17 septembrie. Din cauză că unul dintre actori s-a infectat cu covid 19, cele două reprezentații au fost anulate. DETALII AICI 

Microbiștii vor avea o zi de sâmbătă pe placul lor. De la ora 11, pe terenul de fotbal din Avrig, CS Comunal Șelimbăr va juca cu Concordia Chiajna.

viitorul selimbar foto
foto: arhivă

 

Cinegold are pregătite filmele momentului: Ultimul duel, Scara, Venom: să fie carnagiu, Familia Addams 2, Boss Baby: Afaceri de Familie, Nu e vreme de murit, Ron o ia razna, Lecții de persană. Programul complet AICI

cinegold 2

Pentru cei care doresc să facă o plimbare zilele acestea Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului este mereu o alegere excelentă. Atmosfera de acolo este plăcută indiferent de anotimpul în care ne află. Și la Zoo se vor simți bine, atât părinții sau bunicii, cât mai ales cei mici.

Muzeele din Sibiu pot fi și ele vizitate, dar respectând restricțiile în vigoare.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.